To-dagers kurs for kokkelærlingene!

En skikkelig gøy dag hvor lærlingene fikk prøvd seg på mye forskjellig.

4. november 2024

Tema: Kjøtt & Krafter

Dyktige Tom Vidar Guneriussen har vært kursleder gjennom dagene, og har gitt lærlingene innblikk og mengdetrening i utbeining, partering og foredling av kylling og lam. Lærlingene har også fått prøvd seg på å lage forskjellige krafter, slik som storfe, kylling, grønnsaker og fiske-kraft.

Takk til våre samarbeidspartnere for lån av lokale på ASKO Servering Hedmark sitt flotte Prøysenspiseri, og Frich’s Hotel Hamar sitt flotte kjøkken! Takk for at dere bidrar til å utdanne bransjens fremtidige fagarbeidere.

Tom Vidar, du er helt rå! Takk for at du deler din kunnskap og kompetanse på et mesterlig vis.

«Det er ingen snarveier når man skal lage en god kraft»