Kokk

Baker


Konditor


Reiseliv


Eksempel 2

Brennabu er leirskole i skoleåret og fjellstue og leirsted i helger og i ferier. Brennabu ligger på Vaset i Valdres - i fjellområdet mellom Valdres og Hemsedal, 850 m.o.h i nydelig fjellterreng - på grensen mellom skog og høyfjell.
Med over 30-års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel Bryggerikjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker.
Her får du oppleve «Det Gode Gamle Høifjellshotellet», slik disse framstod i de tidligere tider.
Filefjellstuene ligger plassert i vakre omgivelser sentralt på Tyin-Filefjell. Vi har hytter for utleie hele året gjennom.
Vår retaurant er Elverums mest kjente spisested med en unik utsikt over Glomma. Vi har fokus på lunsj, middager, hyggelig service og vennlig betjening. Vår restaurant passer fint til større lunsjtilsteldninger, middager og selskaper opptil 120 personer.
G-Kroen, på grensen mellom Norge og Sverige, en del av fredsriket Morokulien. Trivsel og god mat!
Her er det lett å finne roen i vakre omgivelser og panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Med et vertskap med stor gjestfrihet og 20 koselige dobbeltrom, ligger alt til rette for et hyggelig opphold hos oss. Glomstad Gjestehus holder åpent hele året.
Historien til Gomobu starter for over 50 år siden, med en enkel idé: vise frem de unike områdene på Vaset for våre gjester.